Tel.: +43 (0) 660 486 6191 E-Mail: besim@live.at

Shfleto galerinë time

Mua më pëlqejnë shumë shëtitjet, vizita vendeve të ndryshme, njohja me njerëz, përcjellja e aktiviteteve të mia te të tjerët, ndërlidhjet kulturore, shijimi i artit etj. Në nënrubrikat e mëposhtme mundesh të shfletosh pamjet dhe mbresat nga të gjitha lëvizjet e mia!

Faleminderit!

Falënderoj të gjithë lexuesit e mi, mbështetësit dhe ata që vazhdimisht më kanë qëndruar dhe po vazhdojnë të më qëndrojnë pranë në hapat e jetës. Suksesi im është rezultat i të gjithëve dhe i punës time hap pas hapi, i sfidave dhe ngarkesave, i lodhjeve dhe shpresave, i synimeve dhe ëndrrave të mëdha, i dëshirave dhe idealeve të pashtershme…!

Besim Xhelili

Vjenë, Austri

Tel.: +43 (0) 660 486 6191 E-Mail: besim@live.at

  • _blank
  • ALL CATEGORIES
  • https://besimxhelili.at/al/wp-content/uploads/2021/12/Aurela-Gace-Kenga-Magjike-2015-Akoma-Jo.mp3