Tel.: +43 (0) 660 486 6191 E-Mail: besim@live.at

Përurimi i romanit "1803", Vjenë, Austri

Pamje filmike nga përurimi i romanit “1803” në gjermanisht – Vjenë, dhjetor 2018

Përurimi i romanit "1803", Stockholm, Suedi

Pamje filmike nga përurimi i romanit “1803” në suedisht – Stockholm, maj 2018  

Përurimi i katër veprave të mia në Tiranë, Shqipëri

Pamje filmike nga përurimi i veprave të mia në Tiranë, Shqipëri. 20 nëntor 2016      

Përurimi i romanit "1803", Athinë, Greqi

Pamje filmike nga përurimi i romanit “1803” dhe vëllimit poetik “Besa” në Athinë, Greqi, 10 maj 2016

Promovohen 4 vepra të autorit Besim Xhelili

Autori tetovar Besim Xhelili, promovoi 4 veprat e tij të botuara në gjysmëvjetorin e parë 2016.

Përurimi i romanit "1803" dhe vëllimit poetik poetik "Besa"

Pamje filmike nga përurimi i romanit “1803” dhe vëllimit poetik “Besa” në Vjenë, Austri. 12 prill 2016      

Përurimi i krijimtarisë time në Bern, Zvicër

Pamje filmike nga përurimi i krijimtarisë time në Bern, Zvicër, qershor 2018

Lirika sentimentale

Kollazh me lirika nga autori Besim Xhelili

 

Lirika sentimentale 1

Kollazh me lirika nga autori Besim Xhelili

 

white male, white, figure-1720206.jpg
Më shumë video gjeni në kanalin tim në YouTube, duke shtypur mbi logon më sipër!

Tel.: +43 (0) 660 486 6191 E-Mail: besim@live.at

  • _blank
  • ALL CATEGORIES
  • https://besimxhelili.at/al/wp-content/uploads/2021/12/Aurela-Gace-Kenga-Magjike-2015-Akoma-Jo.mp3