Tel.: +43 (0) 660 486 6191 E-Mail: besim@live.at

Je i (e) mirëseardhur të më kontaktosh

Shfrytëzo rrjetet sociale të lidhesh me mua ose ma nis një email. Jam i hapur për biseda, projekte dhe bashkëpunime në fushën e kulturës, artit, integrimit etj. Besoj se do gjejmë gjuhën e përbashkët. Po edhe veç një përshëndetje po të ma nisësh, unë do ta kthej njashtu ngrohtë dhe sinqertë.

Mos kalo në Vjenë pa u takuar, pa pirë një kafe bashkë, pa ta treguar qytetin apo pa lozur një bilardo ose pa vizituar një muze. Ky qytet është i gjallë!

“Wien, Wien, ku jeta ka kuptim!”
Lasgush Poradeci

Tetefon

+43 (0) 660 486 6191

Emaili

Vjenë

Austri

Tel.: +43 (0) 660 486 6191 E-Mail: besim@live.at

  • _blank
  • ALL CATEGORIES
  • https://besimxhelili.at/al/wp-content/uploads/2021/12/Aurela-Gace-Kenga-Magjike-2015-Akoma-Jo.mp3