Tel.: +43 (0) 660 486 6191 E-Mail: besim@live.at

DISA NGA SHËRBIMET E MIA

Më poshtë gjeni disa nga shërbimet që unë ofroj!

Mirëpres të më kontaktoni

Nëse përcaktoheni për një nga shërbimet e renditura më poshtë, atëherë unë me kënaqësi dhe përpikëri do marr përsipër t’ju shërbej. Shpejt, lirë dhe mirë!

DIZAJN

Përgatitje, radhitje, thyerje dhe dërgim në shtyp të librave, revistave, kartëvizitave, kalendarëve etj.;

WEBDIZAJN

Përpilim, dizajnim dhe ngarkim të webfaqes suaj në internet (me domainin tuaj ose një të ri nga unë);

FOTO-VIDEO

Inçizime të ndryshme në HD të plotë, përgatitjen, prerjen, montimin dhe ngarkimin në internet të klipeve, kopjime, shumime, CD, DVD etj.;

Shërbime të tjera në lidhje me Windows apo PC!

Tel.: +43 (0) 660 486 6191 E-Mail: besim@live.at

  • _blank
  • ALL CATEGORIES
  • https://besimxhelili.at/al/wp-content/uploads/2021/12/Aurela-Gace-Kenga-Magjike-2015-Akoma-Jo.mp3